Hakuaika päättyy 30.6.2019 kello 16.30

Näyttelyhaku Suomessa asuville ja työskenteleville taiteilijoille.
Näyttelyn järjestävät Korutaideyhdistys ry ja galleria GAo ShAn yhteistyössä.

Näyttelyn teema: Neljä vuodenaikaa

Vuodenajat vaikuttavat voimakkaasti ihmisten jokapäiväiseen elämään ja sosiaalisuuteen Suomessa. Neljä vuodenaikaa eivät tässä tarkoita vain säätä, vaan myös ihmisten tunneilmaisua. Ihmisten tunteet ja mielialat helposti seuraavat vuodenaikojen kulkua. Järjestettävän näyttelyn tavoite on, että sekä korutaiteilijat että näyttely-yleisö saavat yhteyden tunteisiinsa: tunteiden vuorovaikutusta tunnepitoisten korujen siivittämänä.

Taiteilijat voivat ehdottaa 1-3 teosta, mieluiten aiemmin näyttelyissä esittämättömiä. Vapaamuotoisen hakemuksen voi tehdä joko suomeksi tai englanniksi. Valinnoista ilmoitetaan heinäkuun puolessa välissä.
Osallistumismaksu valituille Korutaideyhdistyksen jäsenille on 80€, muille 100€.

Näyttely pidetään galleria GAo ShAnissa 8.8.-28.9.2019. Näyttely on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Näin haet mukaan:

Lähetä vapaamuotoinen PDF-tiedosto josta löytyy seuraavat tiedot (englanniksi tai suomeksi)

• taiteilijan nimi ja yhteystiedot
  • 1-2 selkeää kuvaa jokaisesta teoksesta (max 3 teosta)
  • teoksen nimi, materiaali, vuosi, ulosmyyntihinta (20% provisio), mitat ja tekniikka
  • lyhyt teksti, jossa mainitaan miten teos liittyy teemaan
  • tiedoston koko max 2MB
  • lähetä hakemus osoitteeseen info@gaoshanhelsinki.com otsikolla “Application Four Seasons”