KORUTAIDEYHDISTYS

Korutaideyhdistys ry on perustettu Lappeenrannassa vuonna 2005. Yhdistys toimii valtakunnallisesti ja sen tavoitteena on edistää ja tehdä tunnetuksi nykykorua taiteena ja muotoiluna Suomessa. Lisäksi päämääränä on parantaa suomalaisen korun tunnettuutta ulkomailla. Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää näyttelyitä, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä tiedottaa alan tapahtumista.

Yhteystiedot | Contact
Jenni Sokura, pj

info@korutaideyhdistys.fi

Mitä korutaide on? Tutustu oppaaseemme.
Lataa Korutaideopasta täältä

Jäseneksi Korutaideyhdistykseen?

Korutaideyhdistys ry on yhdistys kaikille ammattimaisesti alalla toimiville tekijöille. Jäseneksi voi hakea ympäri vuoden vapaamuotoisella hakemuksella, josta kuitenkin tulisi löytyä CV, teoskuvia ja lyhyet perustelut jäsenyyden hakemiseen. Hakemus toimitetaan sähköpostitse pdf.-muodossa em. osoitteeseen. Ota yhteyttä, jos haluat toimittaa hakemuksesi paperisessa muodossa. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 35 euroa.

Oletko kiinnostunut nykykorusta ja yhdistyksen toiminnasta, mutta et toimi alalla aktiivisesti tekijän ominaisuudessa? Kirjoitatko, harrastatko? Korutaideyhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi! Kysy lisää.

Hallituksen kokoonpano vuonna 2018-2019:

Jenni Sokura, puheenjohtaja, Lappeenranta

Wiebke Pandikow, varapuheenjohtaja, Helsinki

Maria Nuutinen, rahastonhoitaja, Lappeenranta

Christine Jalio, sihteeri, Lapua

Eeva Väänänen, Lahti

The Jewellery Art Association

The jewellery art association was founded in Lappeenranta in 2005. The association aims to promote contemporary jewellery in Finland and to improve its recognition as an art and design form. Another goal of the association is to increase awareness about Finnish jewellery internationally. As means towards those ends, the association organizes exhibitions, presentations and discussion panels, and distributes information about events.

Jenni Sokura

info@korutaideyhdistys.fi

What is jewelry art and what to do with it?

Load the Jewelry Art Guide here!