Olen Jussi Järvinen, Helsingissä asuva ja työskentelevä, Keski-Suomesta kotoisin oleva taiteilija. Olen opiskellut korutaidetta ja valmistunut kuvataiteen maisteriksi Ruotsista sekä kuvataiteilijaksi (AMK) Suomesta. Työskentelyssäni olen kiinnostunut etenkin korusta aiheena ja korujen käyttämiseen liittyvistä ilmiöistä. Tällä hetkellä erityisesti korun ja sukupuolen suhde on työni keskiössä.

Olen ollut Korutaideyhdistyksen jäsen muutaman vuoden ja syksystä 2019 alkaen uusi jäsen hallituksessa. Arvostan yhdistyksen periksi antamatonta työtä korutaiteen eteen ja tien raivaamista uusille tekijöille. Olenkin saanut tukea Korutaideyhdistykseltä jo opiskeluaikanani, ja heti valmistumisen jälkeen lähdin aktiivisemmin mukaan yhdistyksen toimintaan. Toivon, että voin Korutaideyhdistyksessä yhdessä muiden kanssa tehdä korutaiteesta entistä näkyvämmän ja monipuolisemman kentän.