”Journey” – Kaija Hinkula 2015, kuvaaja Hanna Peräkylä

Kouta-galleria on Kouta ry:n (Kouvolan taiteilijaseuran) ylläpitämä galleria, joka sijaitsee Kouvolan taidemuseo Poikilon toisen kerroksen näyttelysalissa omassa noin 36 neliön
kokoisessa tilassaan. Haettavissa ovat ajat helmikuu-lokakuu 2022.

Hakemuksen tulee sisältää seuraavat asiat:
– Selvitys Kouta-galleriaan haettavan näyttelyn sisällöstä
– Näytekuvia
– Aikataulutoive
– CV
– Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
Kaikki tiedot samaan PDF:än. Nimeä PDF sukunimi_etunimi. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
Näyttelyhakemukset käsittelee Kouta ry:n johtokunta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksistä helmikuun aikana.
Hakemukset lähetetään osoitteeseen info@kouvolantaiteilijaseura.fi

Kuvia galleriasta löytyy Kouta ry:n Facebook sivuilta:

Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.
Taiteilija vastaa näyttelyn teosmyynnistä itse. Galleria ei peri provisiota myynneistä.
Taiteilija vastaa teosten kuljetuksesta ja vakuuttamisesta sekä näyttelynsä ripustuksesta ja purkamisesta.
Teosten ripustus pääosin tilassa oleviin kiinnityskiskoihin, vain yhteen rajalliseen seinälevyyn voi porata/naulata.
Tila on pimennettävissä.
Kouta-galleria on avoinna yleisölle Taidemuseo Poikilon aukioloaikoina museon pääsylipulla

Haku päättyy 31.1.2021