Millaisia koruja käytetään ensi vuosisadalla? Ideoi 100 %:sti kierrätetystä metallista valmistettu koru ja osallistu ReMold-suunnittelukilpailuun! ReMold-korusuunnittelukilpailu on kaikille avoin.

Suomen Jalometallikierrätys Oy kutsuu suunnittelemaan koruja 2100-luvun ihmiselle. ReMold-suunnittelukilpailun tavoitteena on saada ideoita koruista, jotka viestivät tulevaisuuden ihmisen arvoista. Mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä? Mistä hän haaveilee? Onko korujen arvo niiden kauneudessa, ovatko ne mukana kulkevaa varallisuutta tai älylaitteita? Haluamme korujen olevan myös ympäristöystävällisiä.

Kilpailuun voi osallistua yhdellä tai useammalla työllä. Materiaalina suunnittelijat voivat käyttää kultaa, hopeaa tai molempia kierrätysmetalleja. Kilpailutöiden tulee olla suunnittelijan itsensä tekemiä alkuperäistöitä, joita ei ole ennen julkaistu. Voittajan korusuunnitelmasta muokataan yhdessä PajaDesignin kanssa toteutuskelpoinen koru.

Lähetä korusuunnitelmasi hi-res pdf-tiedostona, sekä nettikäyttöön sopivana tiedostona osoitteeseen info@sjmk.com. Liitä korusuunnitelmasi mukaan korusi tarina.


Haku viimeistään 15.12.2019

Lisää tietoa ja tarkkaat hakuohjeet: https://www.korutrahaksi.fi/remold-suunnittelukilpailu/