Minut valittiin mukaan hallitukseen syksyllä 2020. Korutaideyhdistykseen olen kuulunut opiskeluajoiltani asti, n. vuodesta 2007. Opiskelin korualaa ja muotoilua Lahden Muotoiluinstituutissa sekä Aalto Yliopistossa. Olen ollut mukana järjestämässä Korutaideyhdistyksen maaliskuista Teosmyyntiä useina vuosina. Minulla on Helsingin Kampissa Paja, jossa on myös koruliike. Viime vuosina olen keskittynyt kaupallisempiin pääasiassa hopea- ja kultakoruihin, toisinaan myös korutaiteeseen. Odotan hallituksessa toimimisen kautta inspiroituvani keskittymään luovaan työskentelyyn ja kokeilullisiin materiaaleihin. Rakastan käsillä tekemistä ja sitä tunnetta, kun tekeminen vie mukaansa. Koruissa minulle on tärkeää, että niillä on käyttäjä, jolle korulla on merkitystä.